Putboringen Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat verticale en horizontale putboringen in Vlaams-Brabant uitvoert? Eco-Project Putboringen is de juiste partner.

Verticale putboringen in Vlaams-Brabant

Met geothermische putboringen verwarmt u makkelijk op een duurzame manier. Een geothermische warmtepomp gebruikt natuurlijke warmte uit de aarde om zo uw woning of kantoor te verwarmen of te koelen.

Een verticale putboring vereist een boring van 60 tot 150 meter diep, met een hoog rendement als resultaat. Dat maakt het een kostenefficiënte manier om energie uit de bodem te halen.

Eco Project Putboringen voert putboringen in Vlaams-Brabant en daarbuiten uit, voor zowel aannemers, warmtepompinstallateurs als particulieren. Wij voeren de boring uit, u kiest zelfs de installateur van uw warmtepomp.

  Contacteer ons

  Horizontale putboringen met geolussen

  Verticale putboringen zijn op enkele vlakken anders dan horizontale putboringen, maar wat kwaliteit betreft zijn ze vergelijkbaar. Het grootste verschil is de oppervlakte nodig voor de boring. Bij beperkte ruimte is een verticale putboring ideaal, terwijl bij veel ruimte horizontale geolussen een goed alternatief zijn.

  Horizontale geolussen zijn voordelig, milieuvriendelijk en vereisen minimale grondwerken. Een gleuf van 1,2 tot 2 meter diep is voldoende voor de installatie. Bovendien nemen horizontale lussen door hun langere doorlooptijd nog effectiever warmte op uit de bodem.

  Geothermische putboringen zijn de meest energiezuinige en voordelige manier om uw woning of bedrijf te verwarmen en koelen. Goed voor het milieu én uw portemonnee. 


  Contacteer ons voor meer info

  Nood aan putboringen Vlaams-Brabant?

  Met onze basis in Oost-Vlaanderen zijn we perfect gelegen om in heel Vlaanderen op een professionele, efficiënte manier geothermische putboringen uit te voeren. U kunt dus ook bij ons terecht voor putboringen in Vlaams-Brabant, ook bij beperkte ruimte of op moeilijk te bereiken plaatsen. We zetten moderne software voor een nauwkeurig bodemonderzoek en uitgebreid machinepark in om elke putboring succesvol uit te voeren. 

  Neem contact op voor meer info of vraag meteen een offerte aan voor een geothermische putboring, horizontale geolussen of waterputboring in uw tuin. 


  Contacteer ons voor meer info

  Waarom kiezen voor Eco Project putboringen?

  Kiest u voor Eco Project putboringen in Oost-Vlaanderen, dan kiest u voor jonge professionals met toekomstvisie.

  • Voor particulieren, installateurs van warmtepompen en aannemers
  • Geothermische putboringen voor energiezuinig verwarmen en koelen
  • Bespaar op uw waterfactuur met waterputboringen voor voordelig grondwater 
  • Nauwkeurig bodemonderzoek met nieuwste software
  • Persoonlijke manier van werken
  • Modern en uitgebreid machinepark
  • Steeds met geschoolde, professionele vaklui
  • Korte wachttijden, scherpe prijs
   Prijsofferte aanvragen

   u wenst Extra info of een vrijblijvende offerte?
   Vul formulier in of bEL 02 342 12 11

   (*) Verplichte velden.
   Thank you! Your submission has been received!
   Oops! Something went wrong while submitting the form.

   ECOPROJECT PUTBORINGENwerk samen met een specialist!

   Neem alvast contact op voor meer info of een offerte voor verticale geothermische putboringen, horizontale geolussen of waterputboringen in uw tuin. We werken met de spoelboormethode, een snelle, effectieve manier met optimaal resultaat.

   vraag offerte aan

   Geothermische
   boringen

   Je kiest voor een warmtepomp en zoekt een goeie partner om de nodige leidingen te boren?

   lees meer

   horizontale putboringen

   U kiest voor een warmtepomp, maar er is een beperkte mogelijkheid tot boren? Ook horizontale boringen doen we.

   lees meer